Beställningstrafik

Är ni ett företag, en förening, ett kompisgäng eller helt enkelt fler än vad som ryms i en personbil. Då är ni hjärtligt välkomna att boka en egen buss hos oss!
Ni kan själva lägga upp hela resan eller så lutar ni er tillbaka så skräddarsyr vi hela resan åt er. Vi hjälper gärna till med vår erfarenhet som bussresearangörer ihop med era önskemål så att resan blir bra. Tveka inte att ringa och hör av er om en offert.

Med 7 st fullt utrustade turistbussar i olika utförande har vi något för alla. Från 37 till 57 platser har vi en total kapacitet på drygt 330 personer.

Alla bussar är utrustade med kaffebryggare, kylskåp, wc, dvd, klimatanläggning, fällbara säten med bord, fotstöd samt bälte på alla platser.

Störst i vår vagnpark med 57 platser är vår Setra 517 HD, 2019 års modell.
Med 57 platser plus en guideplats är detta våran största turistbuss.

Den har tre skärmar i taket och både HDMI-ingång och Chromecast finns möjligheten att koppla upp både dator och mobil. Ljud sköter man enkelt via Bluetooth eller AUX.Vår  Neoplan har 51 sittplatser plus en guideplats.
En snygg och bekväm långfärdsbuss med generöst benutrymme, fällbara och sidoskjutbara säten. Denna bussen har även dragkrok och möjlighet att hänga på våran skidbox bak på.