SÄRSKILDA VILLKOR JÖRLANDARESOR

SÄRSKILDA VILLKOR JÖRLANDARESOR

På flerdagarsresor önskar vi få bokningen 1 mån. före avresedagen, för inbokning av hotell.
För flerdagarsresornas genomförande krävs minst 30 deltagare med anmälan 1 månad före avresedagen. Resan är bindande 30 dagar före avresan.
Frivilligt avbeställningsskydd: 2-3 dagarsturer 150:- 4-9 dagarsturer 200:-. Om resan måste avbokas p.g.a. sjukdom senare än 30 dagar tar vi ut en avgift på 100:-.
För endagarsresornas genomförande krävs minst 30 deltagare 1 vecka före avresedagen. Betalning sker vid påstigning. Teaterresorna betalas i förskott. Teaterbiljetterna är bindande.
För barn 12 år och under ger vi rabatt.
Resorna är i moderna helturistbussar som bl.a. har toalett, dvd, kaffeautomat, kylskåp, ställbara säten, luftkonditionering, gps.
Övernattningen är i dubbelrum. Vid enkelrum tillkommer enkelrumstillägg. Om det inte finns någon att dela rum med på resan tillkommer enkelrumstillägg.
Halvpension = frukost och middag Helpension = frukost, lunch och middag I priset ingår måltidsdryck som regel till lunch men ingår inte till middag.
Bussarna utgår från Henån resp. Göteborg
Påstigning: Henåns bussterminal väg 160 mot Stenungsund.
Stenungsund busshållplatsen Stenungs Torg, väg 160 mot Jörlanda
Jörlanda ”gamla E6:an” mot Kungälv
Kungälv resecentrum, busshållplats utmed motorvägen
Göteborgsoperan
Vid tillräckligt många kör vi anslutningsbussar.
Vi reserverar oss för ev. ändringar och pålagor utanför vår kontroll. Reservation för ev. tryckfel och valutaförändringar.
Vi har hos Kammarkollegiet ställt den garanti som resegarantilagen fastställt som innebär att resenären har det skydd och de rättigheter som bestämmelserna kräver.
Vi följer självklart de lagar och regler som gäller för paketresor. Som resenär kan du ta del av villkoren i Paketreselagstiftningen. Har du klagomål eller reklamationer är du välkommen att kontakta oss direkt. Som resenär har du också möjlighet att vända dig till Arn, Allmänna Reklamationsnämnden.