19-22/5 ÅLAND

Åland är fredens öar, ett land i landet nästan mitt i Östersjön. Man slås av den speciella känslan. Det är tryggt och vänligt och havet finns nästan alltid runt hörnet.
19/5 Vi startar 05.00 Göteborg, 05.30 Kungälv, 06.00 Stenungsund. Vi stannar där det finns möjlighet att köpa kaffe/mat. Vi åker färjan från Kapellskär till Mariehamn, anländer till Hotell Savoy i Mariehamn ca. 19.00. Middag på hotellet.

20/5 Efter frukost möter vår guide upp. Vi kommer bl.a. att besöka Ålands Sjöfartsmuseum med s/v Pommern och besök på Kastellholm Slott. Till lunch blir det Ålandspannkaka. Middag på hotellet.

21/5 Vår guide möter upp efter frukost och fortsätter att visa och berätta om sitt Åland. Vi besöker bl.a. Postrotemuséet och äter lunch på Käringsund Resort. Middag på kvällen på hotellet.

22/5 Idag blir det tidig frukost. Därefter åker vi till färjeterminalen och äntrar färjan som tar oss till Kapellskär. Vi fortsätter vår hemresa genom Sverige i vårskrud. Vi stannar för möjlighet att köpa kaffe/mat.

Bussresa, färjeavgift, del i dubbelrum, lokalguide 2 dagar, inträden, 3 frukost, 2 luncher & 3 middagar 4 970:-
Enkelrumstillägg 1 620:-